GROEPSPRAKTIJK ZUID POL DE MONTSTRAAT 8 2020 ANTWERPEN
0489 77 57 33 (niet voor afspraken) info@groepspraktijkzuid.be

Ademcirkel

BEWUST VERBONDEN ADEMEN

Rebirthing is een ademhalingstechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. Praktisch is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme (Bewust Verbonden Ademen).

In de loop van ons leven hebben we (ten gevolge van niet verwerkte ervaringen) onszelf gevuld en vervuld met allerlei belemmerende gedachten en overtuigingen waaraan zich verschillende emoties (schuld, schaamte, angst, boosheid, frustratie, …) hebben vastgehecht. We voelen ons er slachtoffer van en gaan er vaak volledig in op, alsof we die belemmerende gedachten en overtuigingen ‘zijn’.  Rebirthing verruimt ons perspectief en de zelfsabotage wordt vervangen door ondersteunende gedachten en positieve bekrachtigingen, alsook in totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie.  Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen, etc…

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. In samenwerking met uw psychiater en/of arts kan er tijdens een traject ook aan afbouw van medicatie worden gewerkt (antidepressiva, angstremmers, slaapmedicatie, …).

Bewust Verbonden Ademen is zeer effectief bij depressie, stress, emotie-regulatie, verslaving, trauma – verwerking, karmische thema’s, PTSS, psychosomatische klachten (psyche = geest – soma = lichaam), …

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt.

Als je de techniek van het Bewust Verbonden Ademen eenmaal beheerst kan deze in gelijk welke omstandigheid worden toegepast, zowel in een warme, ontspannen setting als bij koude bedreiging.

Voor meer info: www.psychotherapie-gaaf.be/420399027

Indien je vragen of interesse hebt, neem dan contact op met Lieve Van Beeck.

Deze websites gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze site, gaat u akkoord met het cookiegebruik.