GROEPSPRAKTIJK ZUID POL DE MONTSTRAAT 8 2020 ANTWERPEN
0489 77 57 33 (niet voor afspraken) info@groepspraktijkzuid.be

Emotioneel Lichaamswerk

Emotioneel Lichaamswerk

Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lang in je lichaam vastzitten.

Het resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Geleidelijk kan je gaan merken hoe je ook meer openstaat voor fijne gevoelens, voor genieten, voor verbinding. Je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.

Meer informatie over Emotioneel Lichaamswerk vind je op de website van onze beroepsvereniging, http://www.emotioneellichaamswerk.be. Ik blijf mijn werkwijze aanvullen en verfijnen met recente ontwikkelingen en inzichten, nu de wetenschappelijke onderbouwing voor lichaamsgerichte therapie steeds rijker wordt.

Deze methode staat open voor iedereen, fit en minder fit. Je hoeft ook geen expert te zijn in voelen. De bereidheid om op een voelende en lijfelijke manier naar je thema te kijken, volstaat.

Deze websites gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze site, gaat u akkoord met het cookiegebruik.