GROEPSPRAKTIJK ZUID POL DE MONTSTRAAT 8 2020 ANTWERPEN
0489 77 57 33 (niet voor afspraken) info@groepspraktijkzuid.be

Consultatie

Consultatie

Uitmaken met welke therapeut je een match kan hebben is een heel persoonlijk proces, en vaak niet simpel: boezemt de website me vertrouwen in? Wat zegt deze foto, deze blik?
Een eerste afspraak met een therapeut of behandelaar heeft per definitie de bedoeling je in staat te stellen om af te toetsen of er, zoals men dat zegt, een ‘klik’ is.
Je kan echter, als je dat wenst, ook een consultatiegesprek vragen: een eerste gesprek dus dat uitdrukkelijk (nog) geen start van een therapie is. De bedoeling is om tot een eerste beeldvorming van je situatie te komen, en je voeling te geven met het aanbod en de visie van onze groepspraktijk.

Onze groepspraktijk biedt, naast psychotherapie en fysiotherapie, ook combinatietherapieën aan: lichaams- én psychotherapie, of psychotherapie én mindfulness. Voeling krijgen met lichaamsgewaarwording ondersteunt het zelfonderzoek dat psychotherapie is, en psychotherapie helpt lichaamsgewaarwordingen en lichamelijke klachten die geen strikt fysieke oorzaak hebben (spanning, pijn, druk,…) te begrijpen en aan te pakken vanuit dat begrip.

Als je denkt dat een eerste verkennend gesprek of zulk gecombineerd traject voor jou van betekenis kan zijn, kan je kiezen voor een consult – doorgaans 2 gesprekken – met de coördinator van Groepspraktijk Zuid: we vormen ons een eerste beeld van je situatie, we bespreken de mogelijke meerwaarde van zulk gecombineerd traject, alsook welke combinatie van benaderingen het meest geschikt is voor jou.

Bij interesse, neem contact op met Didier Tritsmans.

Deze websites gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze site, gaat u akkoord met het cookiegebruik.