GROEPSPRAKTIJK ZUID POL DE MONTSTRAAT 8 2020 ANTWERPEN
0489 77 57 33 (niet voor afspraken) info@groepspraktijkzuid.be

Massagetherapie voor koppels

Massagetherapie voor koppels (individuele sessie per koppel)

Als het al een tijdje niet meer zo goed gaat in een relatie, krijgen partners vaak het ellendige gevoel niet meer te weten waar ze goed aan doen. Beiden willen uiteraard begrip krijgen, maar vaak is er dan een groeiende  machteloosheid, langs beide kanten: hoe tot bij de ander te geraken, of te helpen. Eén van beiden of allebei kunnen de moed en/of de energie kwijt raken om in gesprek te gaan.
Intussen valt de rest van het leven niet stil: het werk, de kinderen…. blijven veel aandacht vragen, en er gaat nog weinig tijd naar elkaar. Er kan druk worden ervaren om snel weer te herstellen, individueel dan wel als koppel.
Er kan uiteraard koppel- en/of individuele therapie worden opgestart om uit die impasse te geraken. Daar waar voor sommige koppels gesprekstherapie aanslaat, lukt het bij anderen niet om via die weg weer (voldoende) toenadering te vinden.

Om weer verbinding met elkaar te krijgen, kan het hel(p)end zijn om elkaar weer te leren aanraken, zonder woorden, zonder daarbij veel te moeten nadenken of dingen te moeten benoemen.

Graag begeleid ik jullie tijdens (een) individuele (en/of gezamenlijke) sessie(s): via eenvoudige technieken wordt veiligheid gecreëerd om elkaar weer zorgzaam aan te raken, om elkaar te masseren en al doende weer voeling met elkaar te krijgen. Dit kan gecombineerd worden met relaxatietechnieken. Er wordt ook voldoende tijd uitgetrokken voor een nabespreking.
Deze sessies kunnen doorgaan in het kader van een combinatietherapie of trajectbegeleiding binnen de groepspraktijk, maar ze kunnen ook op zichzelf staan.

Duur: 90 min.

Prijs per koppel: € 80

Deze websites gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze site, gaat u akkoord met het cookiegebruik.