GROEPSPRAKTIJK ZUID POL DE MONTSTRAAT 8 2020 ANTWERPEN
0489 77 57 33 (niet voor afspraken) info@groepspraktijkzuid.be

Algemeen

Algemeen

Groepspraktijk Zuid is een multidisciplinair team: lichaamstherapeuten, psychotherapeuten en een coach (coaching op basis van mindfulness en yoga).
Onze lichaamstherapeuten en lichaamspedagogen willen iemands lichamelijke klachten mede begrijpen tegen de achtergrond van zijn of haar levensomstandigheden (bijv. de invloed van chronische stress op pijnbeleving, op immuniteit,…).
Onze psychotherapeuten hechten ook belang aan iemands lichaam en aan wat dat lichaam te kennen geeft via pijn of andere onaangename fysieke gewaarwordingen, in lichaamshouding en ademhaling.
In zijn ‘coaching o.b.v. yoga en mindfulness’ wil Henry Teitelbaum je helpen je welzijn te bevorderen door mildheid aan te moedigen, zowel tegenover de anderen als tegenover de eigen gedachten, emoties, het eigen lichaam.
Groepspraktijk Zuid biedt ook gecombineerde trajecten of combinatietherapie aan Dit is een combinatie van twee therapieën, doorgaans psychotherapie en een lichaamstherapie, of psychotherapie en coaching op basis van mindfulness/yoga.
Helemaal in dezelfde lijn ligt de ondersteuning en versterking van (psycho-) therapeutisch werk met groepswerk: opstellingswerk, persoonlijke groei via beweging, (coaching op basis van) yoga en mindfulness.

Deze websites gebruikt cookies. Door verder te gaan op onze site, gaat u akkoord met het cookiegebruik.